Word VRIEND van De Bloesemhoff

Een kleinigheidje met de feestdagen, een dagje uit of een zomer BBQ op het terras. Het geluk zit ‘m in de kleine dingen. 

Word VRIEND van De Bloesemhoff en maak deze leuke extraatjes mogelijk! 

Waarom VRIENDEN van De Bloesemhoff?

De Bloesemhoff is een begeleid wonen voorziening voor 16 (jong) volwassenen met een beperking. In maart 2021 zijn de bewoners ingetrokken in het nieuwe pand in Andel. De zorg en begeleiding ligt in de handen van Stichting Prisma uit Waalwijk. Overdag gaan de bewoners naar hun eigen (arbeidsmatige) dagbesteding. 

Leuke extra’s voor de bewoners

De bewoners krijgen allen een Wajong uitkering. Deze gaat vrijwel geheel op aan vaste lasten. Om wat leuke extra’s mogelijk te maken voor de bewoners is het initiatief “Vrienden van De Bloesemhoff” gestart. De bijdragen van “De Vrienden” worden apart gereserveerd om er zo alleen leuke dingen van te doen met de bewoners.

Blijf op de hoogte

Via een jaarlijkse nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de ontwikkelingen bij De Bloesemhoff. Zo vertellen we welke activiteiten en leuke extra’s we hebben kunnen organiseren. Ook vertellen we meer over het reilen en zeilen in De Bloesemhoff.

Aanmelden? 

Stuur een mail naar info@bloesemhoff.nl met uw/jouw NAW gegevens en wij nemen contact met je op. 

 

Flyer "Vrienden van De Bloesemhoff"

Klik hier om de flyer te downloaden. 

 

 

Voor bedrijven 

Stichting de Bloesemhoff is erop gericht het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Zo draagt de stichting bijvoorbeeld zelf de zorg voor het onderhouden van de gemeenschappelijke ruimten. Zo zijn er nog meer projecten die op het wensenlijstje staan. Hiervoor kunnen wij alle hulp gebruiken!

Wilt u een bijdrage leveren aan de Bloesemhoff? Informeer via een email naar info@debloesemhoff.nl , dan nemen wij contact met u op.

 

Of doneer direct:

IBAN ontvanger: NL43 RABO 0143 6252 41
Naam ontvanger: Stichting "De Bloesemhoff"